Salausviikonloppu: Bitcoin palautuu takaisin 18500 dollariin, mutta laskussa olevat muodostelmat ovat pelissä

Viime viikon lopun laskevan vetäytymisen jälkeen Bitcoin- ja salaustuotemarkkinat palasivat noususuuntaiseen alueeseen vakaalla viikonlopun toipumisella.

Bitcoinin hinnat romahtivat 15% viime viikon torstaina ja perjantaina, kun omaisuus laski 19 500 dollarista 16 500 dollariin ja toiveet härkämarkkinoista alkoivat hiipua. Viikonloppu vauhti käänsi laskutehon, kun omaisuus alkoi jälleen nousta ja nousi Aasian maanantaiaamuna 18 500 dollariin.

Pieni korjaus Bitcoinille

Analyytikot ovat havainneet, että markkinakorjaukset ovat olleet historiallisesti peräti 30%, joten laskua voi olla edelleen, jos viime viikon toiminta olisi tällaisen vetäytymisen alku.

Yksi tällainen analyytikko, CryptoHamster, on havainnut laskutoimituksia joissakin teknisissä indikaattoreissa.

Kirjoitushetkellä Bitcoin kävi kauppaa yli 200 tunnin liukuvan keskiarvon, mikä on nouseva merkki lyhyellä aikavälillä. Pitkän aikavälin elinkeinonharjoittaja Tyler Coates twiitti selkeät tuki- ja vastustusvyöhykkeet, kun omaisuus lähestyy jälkimmäistä.

Global Macro Investor ja Real Vision Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Raoul Pal ovat lähettäneet erittäin nousevan twiitin salkun uudelleenjärjestelystä, joka saa tällä hetkellä paljon huomiota.

„Ok, viimeinen pommi – Minulla on huomenna myyntitilaus myydä kaikki kultani ja myydä BTC: tä ja ETH: ta (80/20). En omista mitään muuta (paitsi joitain joukkovelkakirjoja ja joitain dollareita). 98% nestemäisestä nettovarallisuudestani. „

Seuraava tai kaksi päivää on ratkaiseva määritettäessä, jatketaanko kaikkien aikojen korkeinta vai syvenevätkö korjaukset.

Muualla salausmarkkinoilla

Kuten tavallista, suurin osa muusta markkinoista on isoveljen tekemiä varjoliikkeitä. Kokonaismarkkina-arvo on kasvanut yli 50 miljardilla dollarilla viikonloppuna, kun se palaa 550 miljardiin dollariin.

Ethereum, joka lanseerataan uudena ETH 2.0 -lohkoketjuna 1. joulukuuta, on myös toipunut voimakkaasti parin viime päivän aikana. ETH: n hinnat laskivat takaisin alle 500 dollariin viime viikon loppuun mennessä, mutta ovat palanneet 585 dollariin kirjoitushetkellä, katsellen jälleen seuraavaa 600 dollarin tavoitetta. Suuri lanseeraus antaa varmasti lisää vauhtia, ellei tietenkään Bitcoin-hinnat romahda uudelleen.

Muita salausvaroja, jotka toimivat vahvasti kirjoitushetkellä, ovat Chainlink, Litecoin ja Polkadot, jotka kaikki ovat nousseet 5-6% viimeisen 24 tunnin aikana.