Australsk investeringsgruppe med milliarder i AUM

Australsk investeringsgruppe med milliarder i AUM begynder at investere i Bitcoin Futures

Pendal Group, en australsk børsnoteret investeringsforvalter med over A $ 100 mia. (73,6 mia. $) I aktiver under forvaltning, går ind i bitcoin.

Som rapporteret af den australske Financial Review mandag sagde Vimal Gor, Crypto Trader Pendals chef for obligations-, indkomst- og defensivstrategier, med kryptovalutaen „at komme ind i mainstream-området“, at virksomheden nu investerer i bitcoin-futures på Chicago Mercantile Exchange.

„Alle de store hitters i hedgefondverdenen kommer ud for at godkende bitcoin,“ sagde Gor og henviste til Paul Tudor Jones II og Stan Druckenmiller, milliardærer, som begge i år har afsløret at eje nogle af de førende kryptokurrency efter markedsværdi.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik

Mens de fleste store institutioner har holdt sig væk hidtil, anmodede kundens efterspørgsel om flytningen, sagde Gor.

”Vi har positioneret i guld til vores kunder i mange mange år nu. Nu gør vi det med bitcoin, ”sagde han.

Bitcoins træk hænger sammen med, at faldende renter midt i centralbankernes aggressive kvantitative lempelsespolitik betyder, at statsobligationer mister deres attraktion blandt enkeltpersoner med høj nettoværdi. De vil til sidst „blive til en død aktivklasse“, når folk henvender sig til alternativer som guld og kryptokurver, ifølge Gor.

Med den eventuelle digitalisering af økonomien ansporet af dette års globale pandemi, sagde Pendal-koncernledelsen, at det globale finansielle system simpelthen vil ”udvikle sig” med kryptokurrency i de kommende år.

”Bitcoin er en kakerlak, der findes. De [regeringer] kan ikke forbyde det at eksistere. „